Rajzpalyazat

"Így gyógyítok én" Rajzpályázat 2018


A szegedi Teddy Maci Kórház rajzpályázatot hirdet „Így gyógyítok én”címmel óvodások és alsó tagozatos iskolások számára! Jártunk már az ovidban, sulidban, vagy más program keretén belül találkoztál a Teddy Maci Kórházzal? Segítettél meggyógyítani beteg plüssállatkáinkat? Te is orvos szeretnél lenni?

Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd legemlékezetesebb pillanatidat saját kezűleg!

Pályázat részletei:

Korcsoportok:

- I. korcsoport: 3-5 éves
- II. korcsoport: 6-8 éves
- III. korcsoport: 9-12 éves

Technika, méret:
A művek elkészítésének módja szabadon választható, a rajzokat kérjük A/4-es vagy A/3-as méretben leadni.

 

Díjazás:
Minden korcsoporton belül az első három helyezettet díjazzuk, akik értékes Teddy Maci ajándékcsomagban részesülnek (I. hely 10.000 Ft, II. hely 7000 FT, III. hely 5000 Ft értékben).

Beküldési határidő: 2018. március. 30.
Az elkészült műveket kérjük juttassátok el a szegedi Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárba (6720 Szeged, Dóm tér 1-4.)
Fontos, hogy a rajz hátuljára írjátok rá a készítő nevét, életkorát, óvoda vagy iskola nevét, illetve telefonszámot és e-mail címet, amin keresztül értesíteni tudjuk a nyertest!


Minden pályaművet kiállítunk a tavasszal megrendezendő Teddy Maci családi napon, amely többek között az eredményhirdetés helyszíne is lesz. A rajzok később virtuális kiállítás keretén belül megtekinthetőek majd az SZTE Általános Orvostudományi Karának honlapján is. A pályázatok a SzOE (Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete) tulajdonát fogják képezni.

A munkához jó szórakozást kíván a Teddy Maci Kórház csapata!


Rajzpalyazat_2018_plakat

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Lengyel_Csaba_kinevezes

Ünnepélyen keretek között köszöntötték 2022. június 30-án a Szegedi Tudományegyetem karainak, tanszékeinek, intézeteinek, klinikáinak és intézményeinek új vezetőit. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Izraeli_latogatas_2

Prof. Shaul Yatsiv (Head of Medical Profession Licensing Division) és Dr. Moshe Cohen (CEO Medical Doctor International Academy) 2022. június 15-én folytattak megbeszélést Karunk vezetőivel.